Ralph Bergstresser

Geschiedenis en ontwikkelingstheorie
Het onderstaande artikel is geschreven door Ralph Bergstresser
Het gebruik van hoge frequenties/voltages tegen een lage stroomsterkte (in Ampères) bij levende organismen als planten, dieren en mensen, is al meer dan 60 jaar het onderwerp van medische interesse. Experimenten met zeer hoge voltages, hebben bij deskundig gebruik aangetoond, dat lichamelijke pijnen zeer snel en effectief behandeld kunnen worden, en vaak binnen een paar minuten verdwenen zijn. Eveneens bleek dat infecties en wonden bijzonder snel helen. Deze hoge frequenties en voltages kunnen niet rechtstreeks op het lichaam worden toegepast. De energie wordt door een gasgevulde lamp (argon of neon) heen geleid. De moleculen van het gas worden in een zeer hoge trilling gebracht, en deze hoge frequentie gaat zonder enige vorm van ongemak naar het punt in het lichaam waar fysiek contact wordt gemaakt. Er is geen andere manier waarop deze hoge energie door het celweefsel verdragen zou kunnen worden.
  ralph-bergstresser1Ralph Bergstresser (†)
Foto gemaakt in 1991
Scotsdale Arizona

De Magnetische Golf therapie is gedurende de laatste 30 jaar steeds verder ontwikkeld door middel van steeds herhaalde experimenten, verbeteringen en het optimaliseren van de apparatuur.Vooral door de reacties, adviezen en ervaringen van mensen die de apparatuur gebruiken is het huidige apparaat tot stand gekomen. Een voorbeeld: een dokter in India, had contact met een arts in Jamaica en adviseerde hem om bij mensen met hartkwalen de behandeling niet langer dan vijf minuten te laten duren. Deze arts gaf dit weer aan ons door. De reden was dat hartpatiënten vaak een grote hoeveelheid giftige stoffen in hun lichaam hebben. De MWO, maakt dat stikstof zeer snel uit de cellen van het lichaam worden vrijgemaakt. Als er te lang energie wordt toegevoerd, heeft men kans dat het lymfatisch systeem overbelast raakt. Veel water drinken (geionizeerd) is dan ook belangrijk, om de gevormde afvalstoffen via de nieren af te voeren. Begin iedere behandeling dan ook met vijf minuten en kijk wat de reactie is. Behandel om de dag (antenne) en voer de tijd per keer met twee minuten op, totdat een totale tijdsduur van vijftien a twintig minuten bereikt is. In een aantal gevallen zal een patiënt als reactie uitslag krijgen of zich moe voelen. Dit betekent dat de giftige stoffen uit het lichaam vrijkomen. 


Honderden van deze apparaten zijn over de hele wereld in gebruik, en vele duizenden mensen zijn er met succes mee behandeld. In Amerika is er tot nu toe nooit wetenschappelijk onderzoek gedaan. Volgens de informatie bronnen is dit toe te schrijven aan het huidige medische systeem dat gehanteerd wordt en de daardoor ontstane monopolie positie dat zijn invloed heeft op alle medische ontwikkelingen. Een vreemde gang van zaken. Een instrument dat de genezing bevordert, en zelfs in staat is om zeer zware ziektes of verwondingen effectief te bestrijden en te genezen, wordt niet aan een uitgebreid onderzoek onderworpen. 


De vriend waarvan ik het ontwerp heb gekregen, heeft alle denkbare tegenwerking in Amerika meegemaakt. Men heeft meerdere malen getracht hem te arresteren vanwege het apparaat dat door hem in de huidige vorm ontwikkeld is, omdat dit volgens de staat maatschappelijke en industriele belangen zou kunnen schaden. 


Het originele apparaat, het basis idee voor de M.W.O. therapie, kwam van de Russische wetenschapper, George Lakhovsky die rond 1920 in Parijs werkte. Lees meer over het onderzoek van George Lakhovsky. Het apparaat van George Lakhovsky werd in de jaren twintig en dertig met veel succes gebruikt in Europa, vooral in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië. Deze apparatuur was groot zwaar en duur, en dus alleen maar bruikbaar in ziekenhuizen. De huidige apparaten zijn eenvoudig te bedienen, licht in gewicht en compact. De apparatuur is betrouwbaar, duurzaam en van betere kwaliteit. Veel beter dus dan de oude originele apparatuur, mede omdat er nu zeer goede methoden zijn om de hoge voltages en frequenties te meten. 

 

De hoge frequentie/voltage techniek werd rond 1890 uitgevonden door Dr. Nikola Tesla, een werkelijk geniaal wetenschapper die ook de wisselstroom heeft ontdekt (elektriciteit in huis, straatverlichting enz). Veel apparatuur die van deze techniek gebruik maakt, is sindsdien op de markt gebracht. Na 1925 heeft het farmaceutische en medische kartel het gebruik van de meeste hoogfrequent/voltage apparatuur weten uit te bannen. Men vond de farmaceutische aanpak veel lucratiever. Als iemand genezen wordt door een elektrisch apparaat in een vrij korte periode, zijn medicijnen niet winstgevend meer. Vele mensen die ik hierover gesproken heb bevestigden dit. De ontwikkelaar van dit toestel melde mij, ik ken artsen die de door mij gebouwde toestellen gebruiken. In het begin waren ze zeer ingenomen met de snelle en goede resultaten verkregen door de MWO Therapie. Na enige tijd stopten velen de behandeling en gingen weer over op medicatie omdat dit minder tijdrovend en gemakkelijker was.
  Tesla smallDr. Nikola Tesla

Gelukkig zijn er uitzonderingen. Een aantal artsen heeft toegegeven dat de MWO Therapie te effectief is en dat in veel gevallen de patiënt reeds na een of twee behandelingen genezen is. Wanneer dit gebeurt, zijn ze een patiënt en dus inkomsten kwijt. In de huidige jachtige tijd is het voor de therapeuten en artsen die met deze therapie willen werken echter een verademing. De praktijk is vaak overbelast en men ziet nu resultaten die men vaak niet voor mogelijk hield.

tesla-huis-kl


Foto van het huis in Criple Creek, Colorado Springs. Hier leefde Tesla terwijl hij research deed voor Pikes Peak. Linda Goodman verbleef hier ook enige tijd. Zij schreef erover in haar boek "Star Signs". Dit huis is vlakbij het huis waar ik Linda bezocht in 1991.
De foto is gemaakt door Hessel Hoornveld in 1991.