Hessel Hoornveld

Het ontwerp van de Multi Wave Oscillator heb ik van mijn goede vriend Ralph Bergstresser (†) gekregen. Ralph heeft meer dan 25 jaar aan dit ontwerp gewerkt, en heeft Nikola Tesla persoonlijk gekend. 

Lakhovsky is de ontwerper van de M.W.O. en is in Frankrijk nog steeds een begrip. Tesla heeft de M.W.O. tot een goed bruikbaar instrument ontwikkeld. Ralph Bergstresser heeft het toestel vereenvoudigd, moderne componenten toegepast, en er een mobiel en gebruiksvriendelijke apparaat van gemaakt. 

Deze wetenschappelijke onderzoekers krijgen gelukkig steeds meer waardering omdat ze met hun kennis en inzicht veel hebben betekend en nog steeds betekenen voor onze huidige maatschappij. Hun ontdekkingen waren in vele gevallen hun tijd ver vooruit. Zelfs zover dat we vele van hun ontwerpen en theorien nog steeds niet begrijpen of kunnen namaken. 

Aan te bevelen literatuur over dit onderwerp is onder andere "THE SECRET OF LIFE, ELECTRICITY, RADIATION AND YOUR BODY" van Georges Lakhovsky.

  Hessel3Hessel Hoornveld
MWOstandaard2Ik heb vele varianten van hoogfrequentie technieken gezien, maar tot nu toe geen enkele kunnen ontdekken die de werking van de MWO ook maar enigszins benadert. De combinatie van lamp, mat en antenne verenigt eigenlijke drie toestellen in één, met een totaal behandelingspakket aan mogelijkheden. Het bouwen van deze toestellen lijkt zo eenvoudig, maar is ook een zeer nauwkeurige bezigheid, waarbij een combinatie van techniek en gevoel onontbeerlijk is. Respecteert men deze principes niet, dan zal het toestel niet die werking hebben die het volgens de biologische, kosmische en natuurwetten zou moeten hebben. 


Uit alle gegevens en ervaringen van mensen die al meer dan 50 jaar werken met deze MWO, en natuurlijk uit mijn eigen praktijkervaringen, heb ik kunnen constateren dat er voor behandeling met de MWO nauwelijks contra indicaties zijn, hetgeen een groot verschil is met de korte golf therapie die gewoonlijk gebruikt wordt en alleen door een deskundige gegeven kan worden in verband met de onherstelbare schade die aangericht kan worden bij ondeskundig gebruik. 

Ik wens u dan ook veel succes met het gebruik van deze M.W.O. 

Hessel Hoornveld. 


MWO-Bodil30