George Lakhovsky

Het originele apparaat, het basis  idee voor de M.W.O. therapie, kwam van de Russische wetenschapper, George Lakhovsky die rond 1920 in Parijs werkte. 

Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn, en dat ze functioneren als kleine radio zenders en ontvangers. Bovendien zouden ze een resonerende frequentie hebben die toe te schrijven is aan hun omvang, vorm en capaciteit. 

Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het "Magnetisch Spectrum", absorberen zij energie die past bij hun resonantie frequentie tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is. Na een periode van ongeveer vijftien a twintig minuten nemen de cellen geen energie meer op. Als de blootstelling aan magnetische golven langer duurt, wordt de energie afgestoten door de cellen en niet meer gebruikt.

  lakhovsky

Deze foto heb ik gemaakt van een schilderij van George Lakhovsky. Deze hing in het laboratorium/kantoor van Serge Lakhovsky in Parijs. Foto is gemaakt in 1992 tijdens mijn interview met Serge. Tom Brown van Borderlands Science
had me gevraagd om dit interview met Serge Lakhovsky 
te doen.


De energie van dit apparaat kan een levende cel niet beschadigen of vernietigen.
Dit geldt voor mens, dier en plant. Jarenlang heeft men onderzoek gedaan en testen uitgevoerd op
tropische vissen, die zeer gevoelig zijn, maar ook op muizen en ratten.
Bij een test waar zwangere en pasgeboren ratten uren lang bestraald werden, met een veel
hogere dosis dan wat dit apparaat kan leveren, is nooit een geval gevonden waarin schade werd
veroorzaakt door de magnetische golven. 


Het apparaat van George Lakhovsky werd in de jaren twintig en dertig met veel succes gebruikt
in Europa, vooral in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië. Deze apparatuur was groot zwaar en duur,
en dus alleen maar bruikbaar in ziekenhuizen. De huidige apparaten zijn eenvoudig te bedienen,
licht in gewicht en compact. De apparatuur is betrouwbaar, duurzaam en van betere kwaliteit.
Veel beter dus dan de oude originele
apparatuur, mede omdat er nu zeer goede methoden zijn om de hoge voltages en frequenties te meten. 

radio-cellular-oscillator   Radio Cellular Oscillator

De Radio Cellular Oscillator is een uitvinding van George Lakhovsky. Hij ontwikkelde dit eenvoudige apparaat en behandelde er vele mensen mee, met de meest gevarieerde aandoeningen. Tijdens mijn interview met Serge Lakhovsky de zoon van George Lakhovsky in Parijs (1992) heb ik dit toestel van hem meegekregen. Het is een uniek exemplaar en één van de weinige die er nog op de wereld zijn.

 


Originele Lakhovsky antennes

Foto van de originele Lakhovsky antennes gemaakt in 1992. Belangrijk zijn de drie verschillenden metalen waaruit de antenne zijn samengesteld. Er zijn ook antennes op de markt die opgebouwd zijn uit de zelfde metalen, bijvoorbeeld geheel uit koper ringen. Het is een alternatief ver van de waarheid en een vloek op het werk van Lakhovsky. Foto gemaakt door Hessel Hoornveld.


Lees ook: Artikel "Curing cancer with ultra radio frequencies" door George Lakhovsky in Radio News magazine in 1925.

  antennes-parijs 

Secret Of Life

Het boek Secret Of Life van George Lakhovsky en Mark Clement gaat over het werk en vooral over de principes van de MWO en de onderzoekingen van George Lakhovsky. Waarom werkt dit systeem en waarom is het zo eenvoudig. De taal is engels met afbeeldingen. Het boek is te bestellen bij www.meditecheurope.nl.

secretoflife

Voorpagina van het boek 'Secret of Life' George Lakhovsky en Mark Clement

  pagina-boek-lakhovsky

Voorpagina van het boek van Lakhovsky.

  handtekening-lakhovsky

Volgende pagina van het boek van Lakhovsky. Met enkele woorden en de originele handtekening van Lakhovsky. Alle foto's zijn gemaakt door Hessel Hoornveld.