De Multiwave Oscillator

De Multiwave Oscillator is een resonantietoestel dat op subtiele wijze een breedspectrum aan frequenties met harmonischen produceert. Klankschalen, violen, enz. doen dit ook. Het is geen medisch apparaat. Het is meer een muziekinstrument en heeft als effect: diepe ontspanning, gedachteloos zijn en een gevoel van welbehagen.
George Lakhovsky, wetenschapper van belang, stelde dat elke cel in het lichaam door de MWO geïnformeerd wordt en de levenskracht weer aangewakkerd wordt.
De techniek en het beleven is simpel en mooi door eenvoud.

 

 

Hier vindt u meer informatie over harmonischen

Referenties

Diepgaande ontspanning door geluid


voorbeeld van Multiwave Oscillator

De laatste jaren is behandeling door geluid meer in opkomst. Er is veel onderzoek gedaan en de uitkomsten zijn vaak opmerkelijk. Een eenvoudig apparaat dat muziekfrequenties genereert, dat zijn gelijke niet kent en al vele jaren bijna stilzwijgend overal voor wordt ingezet, is de Multiwave oscillator.

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat een diepe ontspanning de meest effectieve manier is om weer in balans te komen. Over de gehele wereld wordt deze methode ingezet, en niet alleen door professionals.

 

          

MWO-and-Neongas-tube-and-stand1De Rife Phanotron standaard is gevulde met Helium gas. Een mooie combinatie met de MWO. Alle Rife tubes zijn enkel op de MWO aan te sluiten en in combinatie met de printplaat als de original Lakhovsky antenes. Met deze opstellingen kunt meerder personen, dieren enz behandelen.
Afbeelding is MWO supercharged version met Rife Phanotorn tube.

Deze tube wordt bijna niet meer geleverd maar laat zien dat er meerdere mogelijkheden zijn met gasontladings buizen.
Deze is met argongas.
Dit is een bijzonder mooi werkende combinatie. De samenwerking tussen de originele Lakhovsky antennes en de Rife tube is zeer krachtig en geeft een geweldig gevoel. Tests en metingen laten directe veranderingen in het lichaam zien. Het is een hele relaxte en diepe behandeling.

De MWO intern genereert een wijd spectrum van frequencies en harmonische trillingen. Zoals we weten zijn de vonken in de ruimte een explosie van energie en multi frequencies. Deze is te regelen door de pulsation en de fine-tuning knop.

Met deze opstelling kunnen tot 10 mensen gelijktijdig behandeld worden. 

 

   MWO-met-Argon-Tube

 Nieuw is de Rife Phanotron 8 inch super tube. Groter dan de Rife Phanotron, zeer stabiel en krachtig.
Ideale combinatie met de MWO en perfect instelbaar en grootbereik.
De Rife Phanotron 8inch super tube is gevuld met Heliumgas.

Rife-bol-hand
Rife Phanotron handheld tube
Deze handheld tube is voor lokale behandeling van het lichaam. Gebruikt weinig energie multi inzetbaar en krachtig.

 

Rife-handlamp-klein 
Rife Phanotron mini handheld tube
Voor de behandeling van kleinere gebieden. Doeltreffend en multi inzetbaar.

 

Jeroen-en-rife-bol